Един от най-чаканите мачове през тази седмица безспорно е дербито от

...
Един от най-чаканите мачове през тази седмица безспорно е дербито от
Коментари Харесай

Какви интересни мачове ни очакват до края на седмицата?

Един от най-чаканите мачове през тази седмица безспорно е дербито от 25-ия кръг на Първа лига сред Левски и Лудогорец.
 Левски чака над 15 000 почитатели за дербито с Лудогорец
Емоцията ще е огромна, защото при триумф " сините " публично ще се завърнат в битката за купата. От дербито ще се опита да се възползва ЦСКА. На " алените " им следва тежко гостувана на Етър във Велико Търново, като домакините са се устремили към място в Топ 6 и ще хвърлят всички сили в мача.

В испанската Ла Лига Барселона стои самотно на върха в класирането и ще одобри на своя " Камп Ноу " Райо Валекано, като срещата ще може да наблюдавате директно по MAX SPORT 4. Двубоят е в събота от 19:30 часа българско време.

Реал Мадрид пък гостува на Валядолид в неделя от 21:45, до момента в който Атлетико Мадрид приема Леганес с мисъл за реванша от 1/8-финалите на Шампионска лига с Ювентус.

На Острова очите ни ще са ориентирани към стадион " Емиратс ", където Арсенал приема Манчестър Юнайтед в директна борба за място в Топ 4 и спечелилият ще направи решаваща крачка към заветната цел. Манчестър Сити пък съумя да се добере до върха в класирането на Висшата лига и ще се опита да задържи водачеството с домакинство на Уотфорд. Ливърпул приема Бърнли и също няма право на неточност.

В италианската Серия А Ювентус на процедура капарира купата след 2:1 над Наполи на " Сан Паоло " и в този момент би трябвало да удържи инерцията и против Удинезе. Срещата е в петък от 21:30 часа и можете да я наблюдавате директно по MAX SPORT 3.

Милан, Интер, Лацио и Рома спорят за две места. През този кръг Лацио има тежката задача да победи Фиорентина, в случай че желае да остане в играта за Топ 4. Друг кандидат за оставане в четворката - Милан ще гостува на Киево.

Но преди борбите в националните шампионати, следва огромното шоу Шампионска лига. Тази седмица ще се изиграят четири от осемте 1/8-финални реванши. Тази вечер Реал Мадрид ще се опита да задвърди триумфа си над Аякс след като в първия мач победи с 2:1. Борусия Дортмунд пък ще се надява на знамение против Тотнъм. Немците претърпяха проваляне с 0:3 в първия мач против " шпорите ".

На същия полюс е и Манчестър Юнайтед, който в сряда би трябвало да гони пасив от 2 гола против ПСЖ, а Порто и Рома ще решат кой има по-голямо предпочитание за победа.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР